Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring
zigbee system

Ute etter smart belysning?

Det å ha et smarthjem er i vinden som aldri før, og det er det mange gode grunner til. Det er noe som gjør livet enklere, mer praktisk og tillater deg å være litt latere enn ellers. For mange er det drømmekombinasjonen, men det er ingen tvil om at det også effektiviserer hjemmet mye. Noe som kanskje er enda viktigere for folk. Og dermed har det også kommet en rekke nye systmer og muligheter, som kanskje ikke alltid er like lett å holde oversikt over. Og alle av dem er generelt gode og har noe å tilby. Så er det klart at visse er mer populære enn andre, og skal man forstå markedet riktig virker det som om ZigBee systemet er spesielt populært.

Det er et smarthus system, som kommer med stemmeassistent og som kan kobles til andre kjente leverandører. Det kan sies å være det samme som Philips hue, bare at det kanskje er mer eksklusivt. I hvert fall når det kommer til design, og i hvert fall når det er snakk om pris. For det er ikke bare pærene som sådan man kjøper, det er lampene også, og da er designet inkludert. De ser i stor grad ut som helt vanlige lamper, men som har et innebygd system. Og du trenger ikke å kjøpe mer enn bare selve lampen. For hver eneste lampe kan kontrolleres enten manuelt, eller via app. Har man flere ZigBee kompatible lamper er det jo enda bedre sånn sett, i hvert fall enklere og mer oversiktlig. 

Svært praktisk bruk

Går du inn på lenken vi har satt inn vil du besøke Lampegiganten.no. Og det er verdt å ta en titt på, for der forklares hva ZigBee er, om du går inn på de enkelte produktene de har. Har du for eksempel Philips Hue, som nevnt over, så kan det også fungere med ZigBee. Det er på mange måter utrolig fascinerende å se hva de har fått til, og hvor godt det faktisk fungerer. For selve kvaliteten på utførelsen, alt fra design til det praktiske, er veldig godt, noe man ser på prisen. Dette er ikke direkte billige produkter man snakker om her, men på mange måter er det uansett verdt det.

Dette er altså noe som hjelper deg med å kontrollere belysningen i hjemmet ditt fra telefonen din. Et smartsystem som sådan er dog ikke noe nytt, det er mer designet som nok kommer til å friste de aller fleste. Det er fort vekk drømmeproduktene for mange, for det som finnes hos Lampegiganten.no blant annet ser virkelig fint ut. Det at du kan justere belysningen gjør det bare enda bedre. Skal du ha ny belysning hjemme, eller er du bare interessert i nye og spennende ideer er dette noe du bør følge med på.

Før så var det mer at man prioriterte den praktiske bruken, og glemte designet til en viss grad. Det er definitivt ikke tilfellet nå til dags, og du kan få helt fantastisk belysning hjemme, som også ser veldig bra ut.