Utklippstavle (0)

 
 

Referanser

 
 
 

Sveitsisk møbelsenter i ny drakt

Gulvendring under drift med Uzin Sigan

  • Bygningstype:
  • Type gulv: Lime belegg
  • Teknisk løsning: PVC Designbelegg
  • Merke: Uzin
  • Land: Norwegen

Niki's Chur, en stor møbel- og interiørforretningen Chur i Sveits skulle omprofileres og blant annet legge nytt belegg på over 9000 m² gulvarealer.  

Jobben og utfordringen

Det ble valgt et PVC Design belegg med stein-utseende. Belegget måtte installeres hurtig, sikkert og uten at dette gikk ut over den daglige driften. Arbeidet med gulvene ble tildelt gulvfirma WohnHandWerk Stocker fra Walenstadt i St. Gallen.
"Vi ønsket å oppfylle kundens ønsker og å utføre dette prosjektet hurtig, fleksibelt og uten nedsmussing av lokalene, samtidig som vi tilbød en sikker installasjonsløsning. Vi valgte derfor å bruke switchTec limteknologi fra Uzin" forklarer daglig leder Andreas Stocker. Sigan produktene passer perfekt til en slik oppgave, spesielt i forretningslokaler, på grunn av sin patenterte limteknologi som tillater nytt belegg å bli installert på det eksisterende, hurtig og sikkert, uten støv og larm.

Løsningen

Det ble en friksjonsfri suksess fordi forretningens salgsteam og håndverkerne hadde et godt samarbeide. Når et areal på ca 300 m² var klargjort ble belegget lagt uten å fjerne det eksisterende, det var ingen larm, ingen støv eller restriksjoner overfor kundene. En annen god egenskap som alle switchTec produkter har er at de er luktfrie og uten flyktige løsemidler, herdere eller formaldehyd. Produktene har svært lav emisjon og har Blue Angel og EC 1 PLUS sertifikater. Limsystemet krever ingen ventileringstid før belegget legges og er umiddelbart klart til belastning. Dette innebærer betydelig tidsbesparelse for belegg-installatør og oppdragsgiver.

Resultat

"Installasjon av Sigan  er helt problemfritt noe som er meget tilfredsstillende for alle involverte parter. Spesielt på gulver i områder som skal være i bruk mens det legges nytt belegg er dette systemet ideelt» sier Andreas Stocker og legger til «Når man installerer belegg med Uzin Sigan så er det i tillegg enkelt å fjerne belegget sener uten at underlaget er skadet»
Gulvbelegget er ikke bare hurtig og enkelt å installere men også hurtig og renslig å fjerne når det er tid for ny renovering eller omprofilering. Dette er et framsynt og bærekraftig system, spesielt på gulver i butikkarealer.