Utklippstavle (0)

 
 

Referanser

 
 
 

Helse Fonna - Haugesund sykehus

Helse Fonna - Haugesund sykehus skiftet ut gulvbelegg i flere hundre meter sykehuskorridorer. Samtidig var sykehuset i full drift.

  • Bygningstype: Helsebygg
  • Teknisk løsning: Hurtiginstallasjon
  • Merke: Uzin
  • Land: Norwegen

Oppdraget
Helse Fonna, Haugesund Sykehus ønsket å skifte ut gulvbelegget i korridorer, til sammen flere hundre meter sykehuskorridor. Eksisterende belegg var til dels slitt og underliggende sparkel var flere steder løsnet.

Utfordringen
Arbeidet skulle gjøres samtidig med at det var full drift på sykehuset. Avdelingene kunne ikke stenge ned, og det måtte tas hensyn til den daglige drift, der pasienter og personellet på sykehuset i minst mulig grad skulle bli forstyrret av arbeidene. Sliping og nedstøving av lokalene måtte ikke forekomme, dette spesielt for sykehusets lunge-avdeling.

Løsningen
Forløpende etter at det gamle gulvbelegget samt løs sparkel var fjernet, ble gulvet primet med Uzin PE 280 for å binde støvet. Det ble stengte av soner på ca. 10 meter korridor av gangen og sparklet med Uzin NC 172 BiTurbo, og etter en time var det klart til å legge belegg. Belegget ble montert med Uzin KE 2000 S.

Konklusjon
Med kreativ tenking og riktige produkter fra UZIN - finnes det så langt ingen utfordringer vi ikke har løst!
Kenneth Knutsen
Prosjektleder- gulv
Risanger & Sønn AS