Utklippstavle (0)

 
 

Referanser

 
 
 

Gulvsanering i motehuset Lodenfrey

850 m2 gulvrenovering i Lodenfrey showroom, Munchen

  • Bygningstype: Butikklokaler
  • Type gulv: Gulvrenovering
  • Teknisk løsning: Parkett
  • Merke: Uzin
  • Land: Norwegen

Byggtype: Forretningsbygg
Type oppdrag: 850 m2 gulvrenovering
Valgt belegg: Stavparkett i fiskebensmønster
Brand: UZIN
Land: Tyskland


Det tradisjonsrike motehuset Lodenfrey er en av de mest kjente og velrennomerte i Munchen når det gjelder å kombinere tradisjonell stil med internasjonale trender. For å videreføre kvaliteten og eksklusiviteten over i utstllingslokalene ble firma Holz Studio Oberacher fra Østerrike, engasjert for å utføre denne «spesialoppgaven».

Som kompetent partner valgte de UZIN på grunn av deres  kvalitetsprodukter og nødvendig erfaring til å gjennomføre slike oppdrag.
Den største utfordringen var underlaget som besto av arealer med støpeasfalt, naturstein, keramiske fliser og sementpuss.
Noe av underlagene ble behandlet med  reaksjonssparkel type UZIN ER 200 tilsatt UZIN XS fyllstoff. For å hindre fukt å komme opp i parkettgulvet ble det primet med UZIN PE 480 som ble sandstrødd for å danne heftbro til toppavrettingen med UZIN NC 110 og NC 118

For å utjevne skjærespenninger og gi trinnlydsdemping ble det  limt UZIN Multimol Top 4 med UZIN MK 92S på hele arealet, før  parketten ble installert.

I dette prosjektet var det mange hensyn å ta både teknisk, faglig og framdriftsmessig men på grunn av egnede produkter og dyktige håndverkere ble det  gjennomført på 15 dager.

«Vi forespurte selvfølgelig flere leverandører men når vi beskrev underlagene og kravene vi stilte var ingen villige til å garantere sine produkter. Kun UZIN tilbød oss et utvalg av produkter som de var villige til å garantere» sier Martin Oberacher, daglig leder i firma Holz Studio Oberacher GMBH & Co KG og fortsetter:

«En leverandør med miljøvennlige produkter, høyeste kvalitet og som garanterer sine produkter – vi gleder oss til videre samarbeide med UZIN»